Over ons

Piet en Ancke van Cranenbroek zijn in 1985 gestart met het telen van asperges. In 2010 is de onderneming gestart met het telen van frambozen en rode bessen, en in 2018 zijn we begonnen met het telen van blauwe bessen. Van Cranenbroek Tuinbouw B.V gaat altijd voor 100% resultaat, en daar heeft u profijt van!

Certificering

 

Schoon water en asperges

Van Cranenbroek doet sinds 2005 mee aan 'Schoon Water'. "Ik wil zo min mogelijk bespuitingen uitvoeren en een bijdrage leveren aan schoon grondwater. Ik heb ook drie jaar in een biologische groep gezeten. Ik heb uiteindelijk niet gekozen voor biologisch omdat ik daar te weinig meerwaarde in zag."

Maatregelen

Van Cranenbroek neemt, in overleg met bedrijfsbegeleider Jos van Hamont, verschillende maatregelen op zijn bedrijf om de milieubelasting van het grondwater te verlagen:

Van Cranenbroek heeft Pre-Tect dit seizoen al uitgeprobeerd. "Maar we waren te laat met het toedienen van het middel. Daarom kan ik ook nog weinig zeggen over de resultaten tot nu toe. De resultaten zullen ook afhankelijk zijn van het seizoen, de weersomstandigheden en ziektedruk spelen ook mee. Volgend jaar gaan we daarom echt een proef wegleggen met Pre-Tect." Op de website (www.schoon-water.nl) en in de nieuwsbrief houden we u hiervan op de hoogte.

Copyright © 2022 Van Cranenbroek Tuinbouw B.V.
Copyright © 2022 Van Cranenbroek Tuinbouw B.V.
Webdesign & CMS by Downdijk